Hacklica24-satni hackathonHacklica24-satni hackathon

Hacklica 2019
O događaju
Hacklica 2019

Borba za glavnu nagradu
Timovi se natječu za impresivne novčane nagrade koje nikoga neće ostaviti ravnodušnima. Uz to, naravno da svi sudionici, a posebno pobjednici, imaju legitimni razlog da se pohvale pred svojim kolegama i prijateljima, ali i budućim poslodavcima.

Inspirativne teme
Uvijek postoji odabir uzbudljivih i aktualnih tema koje donekle usmjeravaju što će se raditi, koje su dovoljno slobodne da potaknu vašu maštovitost i istaknu vaše tehničke vještine. Svaki tim samostalno odabire jednu od ponuđenih tema i ima priliku pokazati svoje sposobnosti.

Hrana i piće su osigurani, kao i brojni načini razonode
Vaša udobnost nam je prioritet. Zato su osigurane dostatne količine raznih ukusnih obroka, od mesnih do vege jela, te bezalkoholnih pića. Naravno, podrazumijeva se da ćete se moći brzinski napuniti energijom raznim grickalicama i voćem. Ako imate posebne želje, samo nam javite i mi ćemo se potruditi to osigurati.

Što se razonode tiče, pripremili smo hrpu zabavnih aktivnosti i iznenađenja, tako da ćete se moći opustiti i povezati s drugima, bilo da ste ljubitelj igara, sporta ili opuštanja uz prijateljski razgovor.

Sponzori

Sponzori

TRIA
Factory X
EBCONT
HIWE-IT
cWebSpace
IPC
FranzNET
Printex
Humana Nova
krtech
FRAMOS
Kourses
Obavijesti

Obavijesti

Pridruži se našoj mailing listi i budi u tijeku.