Worklica

Radionice o web tehnologijama

10. svibnja 2019.

Kupi kartu

Više o Worklici

Radionice će se održati u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje, 10. svibnja 2019. s početkom u 08:00 h, a završavaju u 16:00 h, a prijaviti se možeš na obrascu ispod. Kupnjom karte za radionicu Worklicu, dobivaš gratis kartu za konferenciju Weblicu

Program Worklice

8:00 10.Svi, 2019

8 : 00 - 12 : 00

Arhitektura frontend aplikacija uz Angular

Format: radionica (4 školska sata)

Opis: Radionica bi obuhvaćala hands-on primjere razvoja frontend aplkacija uz Angular 8 s TypeScriptom koristeći najbolje prakse.

Sadržaj uključuje: fast-track početak projekta, korištenje Angular CLI-ja, grafičke konzole, UX biblioteke za Angular, komponentni razvoj aplikacija, arhitektura riješenja kroz module (feature, domain), routing, razvoj modula koristeći Angular Elements (web komponenti), AoT i Ivy compiler, webpack prilagodbe, razvoj progresivnih web aplikacija (PWA), mobilni razvoj uz Ionic i NativeScript (pregled), testiranje frontend aplikacija (karma, jasmine), te integracija riješenja kroz DevOps. Na kraju, što je novo i budućnost razvoja, TBD.

Sastav predavača:

Ratko Ćosić, voditelj i moderator
Anabel Li Kečkeš, senior Angular developer (testiranje)
Josip Januš, senior Angular developer (web components)
Petra Stručić, junior Angular developer (osnove)
12:00 10.Svi, 2019

12 : 00 - 16 : 00

Going Serverless on Azure

Opis: Serverless pokriva puno veći spektar od samo funkcija. Kako ne bi sve ostalo na nabrajanju postojećih servisa ova radionica se vrti oko jednog imaginarnog projekta. Kroz radionicu ćemo proći kroz sve serverless sustave na Azure te ih upariti u smisleni, iako over-engineered sustav. Biti će tu i funkcija i kontejnera i poruka i evenata, a i pokazati ćemo kako u cijeli sustav možete ubaciti neke svoje "stare" on-prem servise.

Više o detaljima radionice možete vidjeti ovdje.

Kako se pripremiti za radionicu možete pročitati ovdje.

Moderator:

Cloud Solution Architect @ Celeste Maze Ivan je .NET freelance developer koji voli Xamarin i Azure, a obožava automatizirati što god je moguće. Kada ne razvija nešto novo,spašava nešto naslijeđeno ili savjetuje (još uvijek) s entuzijazmom, testira i ruši nove tehnologije u potrazi za nečim iskoristivim.

16:00 10.Svi, 2019

Završetak radionice

Kupi kartu sad!

Kupnjom karte za radionicu Worklicu, dobivaš gratis kartu za konferenciju Weblicu

Kupi kartu